Ma már szinte mindent ipari gépek gyártanak, és az, hogy a fogyasztóhoz milyen termék kerül, nem csupán az alapanyagoktól, hanem a gépektől is nagyban függ. Több évtizede vagyunk elkötelezett hívei a minőségi gépeknek és a minőségi gyártásnak. Azt szeretnénk, ha az ügyfeleink gyártósorairól kikerült termékekkel elégedettek lennének a fogyasztók, ezért mindent elkövetünk, hogy csak olyan gépeket bocsássunk rendelkezésükre, melyek minden követelménynek maximálisan megfelelnek.

Ipari gépek forgalmazása

Az ipari gépgyártás területén szerzett tapasztalataink, műszaki és kereskedelmi ismereteink, valamint hazai és külföldi beszállítóink know-how-ja gondoskodik arról, hogy eladásra kínált, egyedileg gyártott gépeink a termelés hatékony eszközei legyenek. Ügyfeleinknek a beruházás során segítünk a számukra legmegfelelőbb ipari gép kiválasztásában és a legjobb pénzügyi konstrukció megtalálásában. Ipari gépeinket néhány kivételtől eltekintve főként Európából szerezzük be, továbbá foglalkozunk az aktuális biztonsági szabványoknak megfelelő használt gépek felvásárlásával is.
Célunk, hogy minél komplexebb megoldásokat tudjunk ügyfeleink számára nyújtani, így nem csupán az építőipar, fémipar, barkácsolás, anyagmozgatás, mezőgazdaság, ablakgyártás, nyomdaipar, borászat területén használt gépeket tesszük elérhetővé számukra, hanem pályázatok teljes körű lebonyolításában is rendelkezésükre állunk. Ipari gépeinket néhány kivételtől eltekintve főként Európából szerezzük be, továbbá foglalkozunk használt gépek felvásárlásával is. A pályázatfigyeléstől az utánkövetésig mindenben számíthat ránk, további információkért látogassa meg szolgáltatásaink menüpontunkat.

INFORMATIKAI MEGOLDÁSOK

A folyamatosan bővülő szolgáltatásaink és termékpalettánk segítségével, valamint korszerű eszközeinknek köszönhetően értékteremtő üzleti megoldásokat kínálunk, amelyekhez a minősített szállítói hátteret piacvezető hazai és nemzetközi partnereink biztosítják. Munkatársaink kiemelt feladatként kezelik az ügyfelek által támasztott igényeknek való maradéktalan megfelelést és a folyamatos kapcsolattartást.

ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

A Germain Gép az alkalmazásfejlesztés területén az egyedi webes alkalmazások, felhasználói rendszerek (.NET, Java) egyedi specifikáció szerinti megtervezésére és ezek fejlesztésére fókuszál. Az Germain Gép szakmai csapata egyedi és saját fejlesztésű jogosultság- és azonosságkezelő rendszer (Identity Management, IDM), illetve a piacvezető gyártói megoldások (RSA, CA) bevezetését biztosítja.